Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Møller Bil Ensjø er Norges første rendyrkede Audi nybilsenter, og dette er en tradisjon vi setter veldig høyt. Hos oss sørger vi derfor at du som kunde alltid skal være fornøyd. 

"Det siste verden trenger er nok en bilforhandler", tenker du kanskje. Det finnes et hav av ulike bilforhandlere, og nesten like mange bilmerker. Overfladisk sett har du sikkert rett, men det finnes ikke mange som tør å spesialisere seg på kun et merke, ei heller å la merkets filosofi bli grunnmuren for hele bedriften.

Som Norges første rendyrkede Audi forhandler vil du som kunde legge merke til at kvalitet er noe vi setter høyt, og vi vil alltid ha blant det største utvalget i Norge. Hos oss kan du forvente deg at vi alltid er oppdatert på nye modeller og tekniske spesifikasjoner. Vi vil alltid ha den største kompetansen på Audi - fra motordeler til interiørdetaljer, og vi vil alltid ha Audis kvalitetsstandard på alle ting fra kontrakter til reparasjoner. Vårt anlegg er tilpasset en best mulig bilopplevelse, og det vil du som kunde legge merke til!

Kundeopplevelsen 

Men det viktigste for deg som kunde er menneskene som skal møte deg - uansett hvilket behov du har. For det er jo gjerne slik at hvis du er interessert i det beste innen bil, så vil du gjerne ha det veste av kringtjenestene rundt bilen også. Det er nemlig her vårt fokus ligger.

Det er derfor vi er 100% Audi.

Velkommen innom!

Nybil