Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Publisert 29.mai 2017

Forspranget ligger i teknikken – og i menneskene.

Møller Bil Ensjø ble startet som Norges første rendyrkede Audi forhandler i 1999. Vår filosofi har siden begynnelsen vært å være den beste partner for våre kunder, gjennom å konsentrere oss om en ting – Audi.

For Audi gjelder, som du sikkert vet, at «Forspranget ligger i teknikken», og forspranget er ikke vanskelig å få øye på. Med et stort, flott og tradisjonsrikt anlegg på Ensjø finner du markedets mest attraktive modeller utstilt.

Audi team Ensjø

For Audi teamet på Møller Bil Ensjø gjelder det å komplettere Audi sine fantasiske produkter gjennom å ha de beste menneskene til å betjene deg. Forspranget må selvfølgelig også ligge i menneskene. 

Lokasjon

Vårt anlegg på Ensjø ligger svært tilgjengelig til i Grenseveien. Vi har godt med parkeringsplasser og vi ligger svært nær offentlig kommunikasjon, blant annet 5 minutter fra T-bane stoppet på Ensjø og Gladengveien busstopp (21, 28 bussen)