Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 18.mars 2020

Vi ønsker å begrense smittefaren og tilbyr derfor alternative løsninger for levering/henting av nøkler og signering av dokumenter.

For singering av dokumenter kan du bruke e-signering, det blir enkelt gjort gjennom mobilen. Du vil få en SMS som enkelt forklarer deg prosessen. Har du problemer med signering, oppfordrer vi til å kontakte oss via telefon.

Levering/henting av nøkler gjennom nøkkelautomat:

Nøkkelautomat hos oss finner du på vestsiden av bygget ved innkjøring til parkeringsplassen, det henger skilt over nøkkelautomaten slik at det er enkelt å finne den.

Henting av nøkkel:
1. Lukk skuff
2. Tast inn tilsendt pin deretter trykk «ferdig»
3. Vent til timeglasset slutter å rotere
4. Trekk ut skuffen etter at timeglasset har slutter å rotere.
5. Du finner nøkkelen i bakerste del av skuffen.
6. Lukk skuffen etter deg.

Levering av nøkkel:
Levering å nøkkel gjøres enkelt ved å hente ut nøkkeltag som blir supplert i samme skuff som nøkkeldroppen. Fyll ut nøkkeltag, nøklene legges i nøkkeldroppen. NB! HUSK EGEN PENN!

Ansatte hos oss går gjennom grundige rutiner for smittevern, håndvask og desinfisering av nøkler nøkkelautomat før håndtering.

For spørsmål ringer du 24 03 22 00 eller: