Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Skadeverksted

Våre skadesentre har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken, eller en større skade på bilens karosseri. Vi er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Audi. Våre skadesentre garanterer at bilen din blir like trygg som før uhellet.

Felles kundesenter

For å gjøre det enkelt for deg som kunde har nå alle Møller Bil forhandlere i Norge fått et felles kundesenter på bilskade. Uansett hvor i landet du er kan du ringe Møller Bil Skadesenter på 24 03 32 50. De vil rute deg til ditt nærmeste skadeverksted og kan se ledig kapasitet. 

Våre verksteder

Møller Bil Skadesenter Bergen
Møller Bil Skadesenter Hamar
Møller Bil Skadesenter Orkdal
Møller Bil Skadesenter Rud
Møller Bil Skadesenter Sør-Rogaland
Møller Bil Skadesenter Vestfold

Møller Bil Skadesenter Follo
Møller Bil Skadesenter Haugesund
Møller Bil Skadesenter Romerike
Møller Bil Skadesenter Ryen
Møller Bil Skadesenter Trondheim
Møller Bil Skadesenter Ålesund


Skadereparasjon bestiller du enkelt i Bilhold.


Skadeverksted

Skadespesialist

Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard. Les mer om kvalitetsstempelet her.

Skadespesialist logo


Fordeler ved å oppsøke et Audi skadeverksted

 Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Audi Skadespesialist i tett samarbeid med Audi AG

→ Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst.
→ Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller.
→ Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Audi AG.
→ Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.
→ Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.


Arbeidet med å sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer. Det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger, og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette. Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her