Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Garanti

Audi Nybilgaranti

Audi AG gir 2 års garanti ved kjøp av en ny Audi. Audi AG er garantigiver. Denne garantien gjelder for alle mangler i materiale og produksjon, og vilkårene beskrives nærmere nedenfor. AUDI AG, Harald A. Møller AS eller en autorisert Audi-forhandler dokumenterer i serviceheftet når garantien trer i kraft og begynner å løpe.

Alle nye ladbare hybridbiler og elbiler fra Audi leveres fra fabrikk med 8 år/ 160.000 km garanti på høyvoltsbatteriet. Audi garanterer at høyvolts- batteriet skal holde minst 70% kapasitet i inntil 8 år/160.000 km. Garantien forutsetter lading i henhold til bilens instruksjonsbok og med originalt utstyr.

Garantien begynner å løpe når Audi AG, Harald A. Møller AS eller en autorisert Audi-forhandler overleverer den nye bilen til den første kjøperen eller når den nye bilen registreres første gang, avhengig av hva som inntreffer først.

I tillegg til Audi nybilgarantien gjelder følgende garanti for karosseriet av nye biler: 

→ 3 års garanti mot lakkfeil 
→ 12 års garanti mot gjennomrusting av karosseriet

Med gjennomrusting menes her at det er oppstått hull i karosseriplatene som har utviklet seg innenfra (fra hulrom) som ikke kan forventes at oppdages tidligere i forbindelse med lakkvedlikehold ihht anbefalinger i bilens instruksjonsbok.

Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgaranti

Alle nye Audi personbiler leveres med mobilitetsgaranti, dette er en utvidelse av nybilgarantien som følger med bilen. Garantien gjelder automatisk frem til første service, og fornyes automatisk dersom Audi serviceprogram følges og at anbefalte reparasjoner blir utført på et Audi serviceverksted.