Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Firmabil 

Vår firmabilavdeling har lang erfaring med salg, rådgivning, finansiering og skreddersøm for både det private og offentlige bedriftsmarkedet. Som firmabilkunde får du hjelp og rådgivning vedrørende ditt nye kjøretøy, både i kjøpsprosessen og underveis i bilholdet. Sammen skreddersyr vi løsninger for et problemfritt bilhold, og du skal vite at du aldri behøver å gå noe annet sted enn til oss med firmabilen din.

 

Stor valgfrihet
Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av bilmodeller fra Audi, så vi har garantert en firmabil og en finansieringsløsning som passer dine behov. Vi vet at du bruker din firmabil mye i arbeid, og derfor anser vi dette som din arbeidsplass.

 

Firmabil


Firmabil og skatt

Hvis du velger en firmabilløsning er den skattemessige belastningen du får personlig, basert på bilens listepris inklusive utstyr. Skattemyndighetene vil basere seg på den veiledende listepris som er aktuell for den enkelte bilmodell levert på importsted, inklusive merverdiavgift og vrakpant. Denne prisen innrapporteres fra Audi til skattemyndighetene. Denne listeprisen vil følge din Audi gjennom hele perioden du disponerer bilen og danne grunnlaget for den skattemessige belastningen. Beregningen vil også baseres på din skatt, bilens alder og hvor mye du kjører i næring per år.

Skatten du som privatperson må betale er også avhengig av din samlede inntekt inkludert firmabilverdien, og beregnes gjennom Skatteetatens satser. Les mer om firmabilbeskatning på Skatteetatens egne sider. Skatteetaten.no