Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Verkstedtjenester

Er det noe galt med bilen din som du trenger å få fikset? Eller er det kanskje tid for service eller EU-kontroll? Vårt verksted hjelper deg!  

 • Bestill våre verkstedtjenester digitalt

  Les mer
 • Audi kan Audi best

  Service og reparasjon hos Møller Bil Ensjø

  Les mer
 • Bilde service

  Møller Bil Skadeverksted - Sertifisert bilskadespesialist

  Våre skadesentre har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken, eller en større skade på bilens karosseri.

  Vi er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen. Sender du bilen til et av våre skadeverksted, kan du føle deg trygg på at du bevarer bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi. Våre skadesentre garanterer at bilen din blir like trygg som før uhellet.

  Felles kundesenter

  For å gjøre det enkelt for deg som kunde har nå alle Møller Bil forhandlere i Norge fått et felles kundesenter på bilskade. Uansett hvor i landet du er kan du ringe Møller Bil Skadesenter på 24 03 22 00. De vil rute deg til ditt nærmeste skadeverksted og kan se ledig kapasitet. Du kan også kontakte oss per e-post for å bestille skadereparasjon. 

  Våre verksteder

  Møller Bil Skadesenter Bergen
  Møller Bil Skadesenter Hamar
  Møller Bil Skadesenter Orkdal
  Møller Bil Skadesenter Rud
  Møller Bil Skadesenter Sør-Rogaland
  Møller Bil Skadesenter Vestfold

  Møller Bil Skadesenter Follo
  Møller Bil Skadesenter Haugesund
  Møller Bil Skadesenter Romerike
  Møller Bil Skadesenter Ryen
  Møller Bil Skadesenter Trondheim
  Møller Bil Skadesenter Ålesund

  Bestill skadereparasjon i Bilhold

  Få taksert skade og bestill time til utbedring av bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader hos ditt nærmeste Møller Bil Skadesenter.

  Bestill skadereparasjon

  ASER_P_161048 1680x450.jpg

  Skadespesialist

  Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard. Les mer om kvalitetsstempelet her.

  Skadespesialist logo


  Fordeler ved å oppsøke et Audi skadeverksted

  Du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et av våre skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Audi Skadespesialist i tett samarbeid med Audi AG

  Fordeler ved å oppsøke et Audi skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst.
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller.
  • Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Audi AG.
  • Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.

  Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her

  Arbeidet med å sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer. Det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger, og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette.

  Les mer
 • Bilglass

  Les mer
 • EU-kontroll

  - en lovpålagt sjekk av bilen din

  EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

  Les mer
 • Bestill våre verkstedtjenester digitalt

  Mitt bilhold

  Les mer
 • Dekkhotell

  Les mer
 • Audi mobilitetsgaranti

  - en utvidet sikkerhet når du trenger det

  Les mer
 • Service på elbil

  Trenger elbilen din service? Det er like viktig med service på en elbil som på en vanlig bil. Tar du servicen på et merkeverksted er du sikker på at bilen din er i trygge hender.

  Les mer