Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Bruktbil 

 

Audi Approved :plus

Våre aller beste nyere bruktbiler merkes med Audi Approved :plus. En Audi som kvalifiserer til Audi Approved :plus er yngre enn 5 år. Den har maksimalt kjørt 100.000 km, er godt vedlikeholdt og all servicehistorikk på bilen er dokumentert. Bilen skal ha inntil 24 månedersgaranti og minimum 12 måneders garanti.

Mobilitetsgaratien skal gjelde frem i tid ved salgstidspunktet, i minimum 7 måneder/8500 km. Alle tilgjengelige oppgraderinger er utført før levering til deg.
 

5090_bb_interior_2_1000x400.jpg

Fordeler ved å kjøpe bruktbil hos oss.
Det er flere fordeler med å kjøpe bruktbil hos en merkeforhandler. Hos oss møter du selgere med høy kompetanse som hjelper deg å finne den perfekte bilen til ditt behov. Vi ønsker at du skal få et så bekymringsfritt bilhold som mulig, derfor kvalitetsjekker vi alle våre biler før de selges. Vi kan også tilby salg av ekstraustyr, samt service og finansiering.


Når du kjøper bruktbil hos oss, får du:

→ Tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets­- og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard
→ Garantert kilometerstand
→ Bruktbilgaranti. Vi gir inntil 24 måneders bruktbilgaranti og/eller nybilgaranti der den fortsatt gjelder
→ Bytterett. Du har 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km)
→ Tilbud om innbytte av din gamle bil
→ Tilbud om gunstig finansiering gjennom Audi Financial Services
→ Tilbud om gode forsikringsordninger